EPMC opent nieuw kantoor in prestigieuze Antwerp Tower

14/08/2023

Nieuws

Met groot genoegen kondigen wij aan dat EPMC een nieuw kantoor heeft geopend in de prestigieuze Antwerp Tower, in samenwerking met Silversquare. Na een afwezigheid van bijna 10 jaar kijken wij ernaar uit om onze gewaardeerde klanten weer te verwelkomen op deze locatie, waar wij onze oorsprong opnieuw verankeren. Deze ontwikkeling komt op een perfect moment, aangezien wij dit jaar ons 40-jarig jubileum vieren.

EPMC heeft altijd toegewijd hoogwaardige diensten geleverd op het gebied van bedrijfsvastgoed. Wij hebben voortdurend gestreefd naar het vinden van ideale locaties voor onze klanten en hen ondersteund gedurende elke stap van het proces. Met de opening van ons nieuwe kantoor in de Antwerp Tower zetten wij een belangrijke stap voorwaarts in ons streven naar uitmuntendheid.

De Antwerp Tower, een symbool van moderniteit en innovatie, weerspiegelt perfect onze waarden en ambities als vastgoedmakelaar. Gelegen in het bruisende hart van Antwerpen, biedt deze indrukwekkende toren een inspirerende omgeving voor het uitoefenen van onze activiteiten. Het is een ontmoetingsplaats waar klanten en partners samenkomen om hun vastgoedbehoeften te bespreken en op maat gemaakte oplossingen te vinden.

Als wij terugkijken op onze 40-jarige geschiedenis, zijn wij trots op de vele succesvolle transacties die wij hebben afgerond en de waardevolle relaties die wij hebben opgebouwd met onze klanten. Met ons nieuwe kantoor in de Antwerp Tower kijken wij vol enthousiasme naar de toekomst en blijven wij vastbesloten om onze klanten de hoogste kwaliteit van dienstverlening te bieden.