Onze puzzel is gelegd...

02/05/2024

Nieuws

EPMC en Reds slaan de handen ineen om onze klanten een volledige service aan te kunnen bieden. Door onze krachten te bundelen, kunnen wij een breder scala aan diensten leveren en klanten op een nog betere manier van dienst zijn.

Bij EPMC richten we ons voornamelijk op het begeleiden van bedrijven bij het vinden van geschikte kantoorruimte, bedrijfspanden en andere commerciële vastgoedobjecten. Zij hebben een uitgebreid netwerk in de zakelijke wereld en weten precies wat er nodig is om een bedrijf te helpen bij het vinden van de perfecte locatie voor hun onderneming.
Reds heeft daarentegen jarenlange ervaring in het begeleiden van particulieren bij de aankoop en verkoop van hun woning. Met onze expertise op het gebied van de residentiele huizenmarkt en het begeleiden van kopers en verkopers, hebben wij een naam opgebouwd als betrouwbare en deskundige partner in het vastgoed.
Door de samenwerking tussen EPMC en Reds kunnen zowel bedrijven als particulieren bijgestaan worden bij AL hun vastgoedtransacties. Of het nu gaat om het verkopen van een huis, het vinden van een nieuwe woning, het huren van kantoorruimte of het investeren in bedrijfsmatig vastgoed, onze makelaars kunnen alle klanten een totaalpakket aan diensten bieden.

Klanten kunnen rekenen op de expertise, service en persoonlijke benadering die zij van EPMC en Reds gewend zijn, maar nu met het gemak van één aanspreekpunt voor al hun vastgoedzaken. Deze samenwerking is een win-win situatie voor zowel de makelaars als alle klanten, die nu kunnen profiteren van een nog uitgebreider aanbod aan diensten en mogelijkheden op het gebied van vastgoed!