BP te huur in Antwerpen vanaf € 12.000 p/m (5277527)

te huur

BP

Jan Van Rijswijcklaan 162, 2020 Antwerpen

vanaf € 12.000 p/m

  • Locatie
    Antwerpen
  • Opp.
    vanaf 847 m²

Meer details

Beschrijving

Het betreft de verhuur van een inspirerende kantoorruimtes die bedrijven naar nieuwe hoogten kan tillen.

In het BP-gebouw, een architectonisch meesterwerk van Leon Steynen, bevindt zich een unieke kans om te werken in een omgeving die design, duurzaamheid en functionaliteit perfect combineert. Met 12 prachtige verdiepingen en ruimtes van 847m² biedt het gebouw een inspirerende werkomgeving. Het BP-gebouw is ontworpen met oog voor detail en streeft naar duurzaamheid. Het heeft een BREEAM Excellent en WELLFIT-certificering, wat getuigt van de inzet voor het creëren van een gezonde en energiezuinige werkomgeving. Medewerkers kunnen genieten van de voordelen van een groen gebouw, zoals verbeterde luchtkwaliteit, optimale verlichting en een geavanceerd klimaatbeheersingssysteem dat gericht is op hun welzijn.

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van het BP-gebouw is het adembenemende 360 graden panoramische uitzicht. Het biedt een inspirerend uitzicht op de stad en de omgeving, waardoor creativiteit kan floreren. Dankzij de grote ramen is er overvloedig daglicht, wat een open en levendige sfeer creëert waarin ideeën tot leven komen.

Daarnaast biedt het BP-gebouw flexibele kantoorindelingen die aansluiten bij de behoeften van bedrijven. Of het nu gaat om open werkruimtes, individuele kantoren, vergaderruimtes of een combinatie daarvan, het gebouw kan aan diverse eisen voldoen. Professionele en vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om te helpen bij het creëren van de ideale werkomgeving.

Het BP-gebouw geniet ook van een gunstige locatie met uitstekende bereikbaarheid en diverse voorzieningen in de directe omgeving. Restaurants, cafés, groene parken en recreatieve faciliteiten bevinden zich allemaal op korte afstand. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor medewerkers en bezoekers.

Bedrijven die kiezen voor duurzaamheid, design en een inspirerende werkomgeving maken deel uit van de nieuwe generatie. Het BP-gebouw, ontworpen door architect Leon Steynen, biedt een kantoorruimte die niet alleen functioneel is, maar ook beroep doet op het gevoel voor stijl en esthetiek.

Als u geïnteresseerd bent in het huren van een kantoor in het BP-gebouw, kunt u gerust contact met ons opnemen voor meer informatie. Ons ervaren team van vastgoedspecialisten staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte ruimte voor uw bedrijf.

Overzicht project

Omschrijving Oppervlakte Prijs beschikbaarheid
BP Building +5 – Kantoor 847 m² € 12.000 p/m 01 juli 2023
BP Building +7 – Kantoor 847 m² € 12.000 p/m Onmiddellijk

locatie

Interesse in dit pand?

Bel +32 3 224 89 89 of vul onderstaande formulier
in voor meer informatie

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een bericht invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.