De Villermontstraat 9 te huur in Kontich vanaf € 7.665 p/m (5336970)

te huur

De Villermontstraat 9

De Villermontstraat 9, 2550 Kontich

vanaf € 7.665 p/m

  • Locatie
    Kontich
  • Opp.
    Vanaf 657 m²

Meer details

Beschrijving

Het betreft de verhuur van een kantoren gelegen in De Villermonstraat te Kontich. Dit moderne gebouw strekt zich uit over twee verdiepingen en biedt twee beschikbare kantoorruimtes. De eerste kantoorruimte heeft een oppervlakte van 657 m², terwijl de tweede kantoorruimte iets groter is met een oppervlakte van 806 m².

De kantoorruimtes zijn ruim opgezet en bieden een flexibele indeling om aan de specifieke behoeften van bedrijven te voldoen. Grote ramen zorgen voor overvloedig natuurlijk licht, waardoor een aangename werkomgeving wordt gecreëerd. Bovendien kunnen de ruimtes worden aangepast aan de wensen van huurders.

Het kantoorgebouw geniet ook van een gunstige locatie met gemakkelijke toegang tot belangrijke verbindingswegen en voorzieningen. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar in de directe omgeving van het gebouw, wat zowel medewerkers als bezoekers het gemak van parkeren biedt.

Kortom, dit kantoorgebouw in De Villermonstraat, Kontich, biedt moderne en aanpasbare kantoorruimtes, gunstig gelegen en met voldoende parkeergelegenheid. Het is een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een professionele en goed uitgeruste werkomgeving.

Als u geïnteresseerd bent in het huren van een kantoorruimte in De Villermontstraat te Kontich, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie of om een bezoek ter plaatse in te plannen. Ons team van ervaren vastgoedspecialisten staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte ruimte voor uw bedrijf.

Overzicht project

Omschrijving Oppervlakte Prijs beschikbaarheid
De Villermontstraat 9 – Kantoor 657 m² € 7.665 p/m Onmiddellijk

locatie

Interesse in dit pand?

Bel +32 3 224 89 89 of vul onderstaande formulier
in voor meer informatie

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een bericht invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.