Gebouw voor gemengd gebruik te koop in Antwerpen voor € 1.775.000 (5933918)

te koop

Gebouw voor gemengd gebruik

Eikenstraat 7-9, 2000 Antwerpen

€ 1.775.000

  • Type
    Gebouw voor gemengd gebruik
  • Locatie
    Antwerpen
  • Opp.
    Opp. 930 m²
  • Beschikbaarheid
    Bij oplevering

Meer details

Beschrijving

Het betreft de verkoop van een gelijkvloerse ruimte voor een vrij beroep/kantoor/atelier in het nieuwbouwproject 'The Vault' te Antwerpen.

De ruimte heeft een totaal oppervlakte van ca. 930 m², waarvan ca. 530 m² op het gelijkvloers en ca. 400 m² in een volwaardige kelderverdieping, en is gelegen in de Eikenstraat.

De centrale ligging in de stad, met de nabijgelegen winkelstraten zoals de Meir e.d., vormt een aantrekkelijke surplus. De bereikbaarheid is optimaal en de aanpalende parking maakt het zowel medewerkers als bezoekers extra makkelijk. Het uitzicht op de achterliggende patio haalt het groen binnen, dé garantie op een aangename (werk)sfeer.

Concreet bevindt de ruimte zich op het gelijkvloers en op de benedenverdieping en biedt een tal van combinatiemogelijkheden, in functie van uw noden. De ondergrondse ruimte is ideaal om een nevenfunctie van de ruimte op het gelijkvloers te voorzien: vergaderzaal, fitnessruimte, keuken, ...

De ruimte wordt casco opgeleverd, de renders zijn louter informatief.

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een kantoor te Antwerpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie of om een bezoek ter plaatse in te plannen. Ons team van ervaren vastgoedspecialisten staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte ruimte voor uw bedrijf.

Downloads

locatie

Interesse in dit pand?

Bel +32 3 224 89 89 of vul onderstaande formulier
in voor meer informatie

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een bericht invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.