Hangar 26/27 te huur in Antwerpen vanaf € 8.938 p/m (4255681)

te huur

Hangar 26/27

Rijnkaai 93-100, 2000 Antwerpen

vanaf € 8.938 p/m

  • Locatie
    Antwerpen
  • Opp.
    Vanaf 650 m²

Meer details

Beschrijving

Het betreft de verhuur van moderne kantoren op een trendy locatie op 't Eilandje, een van de meest opkomende en levendige wijken van Antwerpen. Deze buurt is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest populaire plekken om te wonen, werken en ontspannen in de stad.

Gelegen aan de oevers van de Schelde biedt 't Eilandje een prachtig uitzicht op de stad en haar omgeving, waaronder het iconische Museum aan de Stroom (MAS). Daarnaast is er een bruisend aanbod aan restaurants, bars, winkels en cultuur, waardoor deze buurt een aantrekkelijke locatie is voor bedrijven die op zoek zijn naar een dynamische omgeving.

De kantoren bevinden zich in Hangar 26, een modern gebouw dat vlot bereikbaar is met de auto en het openbaar vervoer. Parkeren is mogelijk zowel onder als naast het gebouw, en tram- en bushaltes bevinden zich direct voor de deur. De kantoren zelf zijn onlangs gerenoveerd aan de binnenkant en bevinden zich op de eerste verdieping van het gebouw. Ze zijn toegankelijk via de liftkernen op de parkeerplaats of via trappen.

Belangrijke details zijn onder andere:
- Huurprijs: 165 €/m²/jaar
- Parking: 1.750 €/plek/jaar
- Parkeerratio: 1/60

Kortom, deze kantoren bieden niet alleen een moderne en comfortabele werkomgeving, maar ook een inspirerende locatie in een van de meest trendy en bruisende wijken van Antwerpen.

Als u geïnteresseerd bent in het huren van een kantoorruimte in Hangar 26 te Antwerpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie of om een bezoek ter plaatse in te plannen. Ons team van ervaren vastgoedspecialisten staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte ruimte voor uw bedrijf.

Overzicht project

Omschrijving Oppervlakte Prijs beschikbaarheid
UNIT AB – Kantoor 650 m² € 8.938 p/m Onmiddellijk

locatie

Interesse in dit pand?

Bel +32 3 224 89 89 of vul onderstaande formulier
in voor meer informatie

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een bericht invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.