Individuele handelszaak te huur in Antwerpen voor prijs op aanvraag (5380018)

te huur

Individuele handelszaak

Londenstraat, 2000 Antwerpen

prijs op aanvraag

 • Type
  Individuele handelszaak
 • Locatie
  Antwerpen
 • Opp.
  Opp. 325 m²
 • Beschikbaarheid
  Bij oplevering

Meer details

Beschrijving

Welkom bij de retailruimte van CU Antwerp, gelegen in een ultramodern kantorencomplex in het Eilandje, een bruisende wijk in het hart van Antwerpen. Met een oppervlakte van 325 m² biedt deze ruimte u een uitstekende kans om uw bedrijf te vestigen en te groeien in een omgeving die streeft naar innovatie en succes.

Deze retailruimte is zorgvuldig ontworpen met aandacht voor functionaliteit, comfort en duurzaamheid, en is casco afgewerkt. Bij CU Antwerp heeft u de vrijheid om de ruimte aan te passen aan uw specifieke behoeften en indelingen, zodat u uw eigen unieke winkelconcept kunt realiseren. Met zijn flexibiliteit biedt deze ruimte u de mogelijkheid om een ideale winkelomgeving te creëren die aansluit bij uw merk en visie.

Stap binnen in een eigentijds en stijlvol interieurontwerp dat een aantrekkelijke en inspirerende sfeer creëert voor uw klanten. Hoogwaardige afwerkingen en moderne voorzieningen zijn aanwezig om een optimale winkelervaring te garanderen. Het overvloedige natuurlijke licht dat door de grote ramen naar binnen stroomt, draagt bij aan de levendigheid van de ruimte.

De ligging van CU Antwerp in 't Eilandje, een opkomende wijk met een levendige sfeer, historische charme en moderne ontwikkelingen, biedt u de mogelijkheid om te profiteren van een divers klantenbestand. Met voldoende parkeermogelijkheden en een breed scala aan restaurants, winkels en recreatiemogelijkheden in de buurt, is deze locatie aantrekkelijk voor zowel klanten als bezoekers.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe uw winkel succes kan behalen in de bruisende zakelijke scene van Antwerpen.  Ons ervaren team van vastgoedspecialisten staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte ruimte voor uw bedrijf.

Oppervlaktes

 • Commerciële opp.
  325 m²

locatie

Interesse in dit pand?

Bel +32 3 224 89 89 of vul onderstaande formulier
in voor meer informatie

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een bericht invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.