John Martin te koop in Antwerpen vanaf € 1.913.217 (5267548)

te koop

John Martin

Klamperstraat 36-38, 2060 Antwerpen

vanaf € 1.913.217

  • Locatie
    Antwerpen
  • Opp.
    vanaf 1111 m²

Meer details

Beschrijving

Het John Martin-project is een groot nieuwbouw- en renovatieproject dat bestaat uit twee delen. Het eerste deel is een residentieel nieuwbouwproject van ongeveer 100 appartementen die gelegen zijn aan de kant van het park. Het tweede deel van het project is gericht op de renovatie van kantoren en ateliers.

Deze kantoren en ateliers worden nieuw leven ingeblazen door de expertise van BOLD Architecten. Door hun respect voor de authentieke elementen en de unieke ziel van het gebouw, hebben zij erin geslaagd om een kantoor- en atelierruimte te ontwerpen die ongetwijfeld bedrijven zal aanspreken vanwege de unieke kwaliteiten. De kantoren worden tevens casco opgeleverd. Het project biedt ook twee grote ruimtes van minimaal 1111 m² per stuk aan, wat een uitstekende kans biedt voor bedrijven die behoefte hebben aan ruime werkruimten. Al met al biedt het John Martin-project een prachtige combinatie van nieuwbouw en renovatie, waarbij de authentieke elementen van het gebouw behouden zijn gebleven en tegelijkertijd een modern en functioneel ontwerp is gerealiseerd.

Als u geïnteresseerd bent in het het John Martin-Project te Antwerpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie of om een bezoek ter plaatse in te plannen. Ons team van ervaren vastgoedspecialisten staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte ruimte voor uw bedrijf.

Overzicht project

Omschrijving Oppervlakte Prijs beschikbaarheid
Pakhuis Duplex – Kantoor 1.125 m² € 1.913.217 Bij oplevering
Open Atelier – Kantoor 1.111 m² € 2.389.667 Bij oplevering

locatie

Interesse in dit pand?

Bel +32 3 224 89 89 of vul onderstaande formulier
in voor meer informatie

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een bericht invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.