Kantoor te huur in Diegem voor prijs op aanvraag (5846567)

te huur

Kantoor

Kouterveldstraat 2, 1831 Diegem

prijs op aanvraag

  • Type
    Kantoor
  • Locatie
    Diegem
  • Opp.
    Vanaf 400 tot 20000 m²
  • Beschikbaarheid
    01 juni 2025

Meer details

Beschrijving

Het state-of-the-art kantorencomplex "The Cube", op slechts 8 kilometer van het centrum van Brussel, biedt kantoren aan op een gemakkelijk bereikbare locatie. The Cube beschikt over prachtig ontworpen, futureproof kantoorruimtes op een AAA-locatie. Huurders kunnen genieten van een breed scala aan diensten en faciliteiten, zoals een fitness, galerij, meeting rooms en gemeenschappelijke buitenruimtes. 

Deze moderne kantoren zijn uitgerust met eigentijdse voorzieningen die cruciaal zijn voor een productieve werkomgeving. Het kantorencomplex wordt gebouwd met geavanceerde technologieën en heeft een sterke focus op duurzaamheid, waardoor het diverse certificeringen heeft behaald, waaronder BREAAM Excellent, Leed Zero, Smartscore Gold, ...

De kantoorgebouwen genieten van een uitstekende bereikbaarheid met de auto en fiets. Bovendien bevindt het zich op 10 minuten wandelen van het treinstation van Diegem, waardoor de bereikbaarheid met het openbaar vervoer aanzienlijk wordt verbeterd. Tot slot is de verbinding naar de luchthaven van Zaventem slechts 5 minuten. 

Oppervlaktes beschikbaar vanaf ca. 400 m²

Huurprijs: vanaf 185 €/m²/jaar (excl. BTW, algemene lasten en onroerende voorheffing)
Algemene lasten: ca. 30 €/m²/jaar 
Onroerende voorheffing: Op aanvraag.

Als u geïnteresseerd bent in het huren van een kantoor te Diegem, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie of om een bezoek ter plaatse in te plannen. Ons team van ervaren vastgoedspecialisten staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte ruimte voor uw bedrijf.

Oppervlaktes

  • Kantoren opp.
    20.000 m²
  • Binnenparking
    ja
  • Buitenparking
    ja

locatie

Interesse in dit pand?

Bel +32 3 224 89 89 of vul onderstaande formulier
in voor meer informatie

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een bericht invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.