Kantoor te huur in Edegem voor € 7.726 p/m (5265927)

te huur

Kantoor

Prins Boudewijnlaan 45-49, 2650 Edegem

€ 7.726 p/m

  • Type
    Kantoor
  • Locatie
    Edegem
  • Opp.
    Opp. 730 m²
  • Beschikbaarheid
    Af te spreken met eigenaar

Meer details

Beschrijving

De Arend is een kantorencomplex gelegen aan de Prins Boudewijnlaan in Kontich. Het bestaat uit drie gebouwen met elk drie verdiepingen. De gebouwen hebben efficiënte, rechthoekige plateaus die veel lichtinval bieden. Dit gebouw is ideaal gelegen voor bedrijven die gemakkelijk toegang willen hebben tot de E19 autosnelweg, aangezien de afrit Kontich op slechts een boogscheut afstand ligt.

Het kantorencomplex is omgeven door groen, wat zorgt voor een aangename werkomgeving. Tevens is het ook ideaal gelegen aangezien het op- en afrittencomplex van Kontich op een boogscheut afstand ligt. 

De beschikbare oppervlaktes variëren van 171 m² tot 730 m², waardoor er voor elk bedrijf een geschikte ruimte te vinden is. Of u nu een kleinere onderneming heeft of juist behoefte heeft aan een grotere werkruimte, bij De Arend bent u aan het juiste adres. Foto's zijn een indicatie van hoe de inrichting eruit zou kunnen zien.

Kortom, De Arend is een modern kantorencomplex dat gelegen is op een strategische locatie en dat een groene omgeving biedt voor een aangename werkomgeving. Met efficiënte plateaus en veel lichtinval zijn de beschikbare oppervlaktes geschikt voor elk bedrijf.

Als u geïnteresseerd bent in het huren van een kantoorruimte in De Arend in Kontich, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie of om een bezoek ter plaatse in te plannen. Ons team van ervaren vastgoedspecialisten staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte ruimte voor uw bedrijf.

locatie

Interesse in dit pand?

Bel +32 3 224 89 89 of vul onderstaande formulier
in voor meer informatie

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een bericht invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.