De Schaarbeek als ideale uitvalsbasis langs de E17

In Melsele (Beveren), vlakbij de E17, start weldra de bouw van een kantoorgebouw binnen nieuwbouwontwikkeling “De Schaarbeek”. 

Dit project omvat een 35 KMO-units en een kantoorgebouw van ca. 2.000 m² verdeeld over 4 bouwlagen. Van de KMO-units werden er de voorbije maanden reeds 30 verkocht. Het kantoorgebouw omvat 8 kantoorunits, reeds beschikbaar vanaf ca. 200 m². De laatste beschikbare KMO-units worden voorbehouden voor kantoorgebruikers. Het grootste deel van de KMO-units werd reeds opgeleverd. In september start de aannemer met de werken van het kantoorgebouw, waarbij de oplevering voorzien is einde 2020.
De modernste, hedendaagse materialen en technieken, een aangename look en feel en de goede bereikbaarheid via de E17 zijn de grote troeven van dit project.

In Antwerpen heerst er een tekort aan instapklare nieuwbouwkantoren na de volledige bezetting van kantoorprojecten als Post X en The Link in Berchem. Een onevenwicht van vraag en aanbod naar moderne kantoren in combinatie met de heersende mobiliteitsproblematiek, zorgt voor een nieuwe tendens in het kantoorlandschap. Hier wil projectontwikkelaar Structa-plan op inspelen.

Himpe uit Loppem is de aannemer voor de bouw van dit kantoorgebouw.

Vastgoedadviseur EPMC werd exclusief aangesteld voor de verkoop van dit project. 

Meer informatie over dit project? www.epmc.be | 03 224 89 89 | info@epmc.be