Hypermoderne kantoren in de Kempen

Zoekt u moderne, energiezuinige kantoren in de Kempen?

In Geel aan de Kleinhoefstraat treft u vandaag de bouwsite aan van dit prachtige kantoorgebouw, bestaande uit 6 verdiepingen. Het geheel omvat 6.500 m² kantoren waarvan we vandaag nog 4 verdiepingen aanbieden met een minimumoppervlakte van 830 m². Het gebouw voorziet parkeergelegenheid aan 155 wagens, deels overdekt, deels in de buitenlucht (Parkeerratio 1/42 m²). Het gebouw geniet een vlotte bereikbaarheid via de afrit Geel West (E313 Antwerpen - Luik).

De tijdloze en zakelijke architectuur van dit gebouw garandeert het nodige comfort om te beantwoorden aan de hedendaagse eisen van de kantoorgebruiker. Het werd zo ontworpen zodat maximale voordelen van natuurlijke en hernieuwbare energiebronnen worden benut. Warmtepompen, fotovoltaïsche panelen en het opvangen en recupereren van regenwater worden voorzien.

Momenteel is men volop bezig met de afwerking van het gebouw. De oplevering wordt verwacht Q1 2020. Vandaag is al zeker dat dit gebouw Tormans Group (6e verdieping) en Netropolix (1e verdieping) zal huisvesten. Tormans Group zal met zo’n 30-tal medewerkers verhuizen naar dit gebouw, dat de verdere groei zal ondersteunen.
Bent u zelf opzoek naar kantoorruimte?

Klik hier om de actuele beschikbaarheden te raadplegen.

Neem gerust contact op met onze medewerkers via info@epmc.be | 03 224 89 89 | www.epmc.be