Prachtige kantoren te huur langs het Albertkanaal

Aan de oever van het Albertkanaal in Wijnegem is aannemer Cosimco volop bezig met de bouwwerken van het nieuwbouw kantorenproject Blommaert. Dit high-end kantoorgebouw van eigenaar Buysse & Partners, ontworpen door Mortelmans & Van Tricht Architecten omvat ca. 4700 m² kantoren, verdeeld over 8 bouwlagen. Met een hoogte van 31 m vormt het een waar landmark langs het Albertkanaal. Het gebouw, voorzien van enorme raampartijen, geniet van 360° daglicht met een prachtig uitzicht over het Albertkanaal en de groene omgeving. 

Een geïntegreerd parkeergebouw zorgt voor voldoende overdekte parkeergelegenheid (met laadpalen). Komt u met het openbaar vervoer? Dan kan u opteren voor de Waterbus, waarmee u zich verplaatst in sneltempo naar Antwerpen Centrum, de Haven en Linkeroever.

De minimum beschikbare oppervlakte binnen dit project bedraagt 443 m². Blommaert NV neemt verdieping 1 en 2 in gebruik. De overige verdiepingen bieden wij te huur aan. De actuele beschikbaarheden kan u raadplegen via deze link.