CU Antwerp te huur in Antwerpen vanaf € 3.700 p/m (5379984)

te huur

CU Antwerp

Londenstraat, 2000 Antwerpen

vanaf € 3.700 p/m

  • Locatie
    Antwerpen
  • Opp.
    Vanaf 153 m²

Meer details

Beschrijving

Welkom bij CU Antwerp, een ultramodern kantorencomplex gelegen in het Eilandje, een bruisende wijk in het hart van Antwerpen. Met zijn imposante architectuur, state-of-the-art faciliteiten en unieke voorzieningen is CU Antwerp een ware blikvanger en de ideale werkplek voor bedrijven die streven naar innovatie en succes.

Met zes verdiepingen biedt het gebouw ruimte aan diverse bedrijven en organisaties. Elke verdieping is flexibel ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften en indelingen van huurders. Of het nu gaat om grote open ruimtes voor creatieve teams of individuele kantoren voor meer privacy, CU Antwerp biedt mogelijkheden op maat. De kantoren zijn voorzien van hoogwaardige afwerkingen en moderne voorzieningen. Het eigentijdse en stijlvolle interieurontwerp creëert een rustige en inspirerende werkomgeving met overvloedig natuurlijk licht.

Een van de unieke kenmerken van CU Antwerp is de ondergrondse parkeergelegenheid. Huurders en bezoekers kunnen gebruikmaken van een handige autolift die toegang biedt tot een goed georganiseerde parkeergarage. Daarnaast is er ook een ondergrondse fietsenstalling, waardoor fietsende medewerkers hun fietsen veilig en gemakkelijk kunnen stallen.

CU Antwerp biedt flexibele mogelijkheden voor bedrijven die meegaan met de tijd. Dankzij de gunstige ligging op loopafstand van het openbaar vervoer en de aanwezigheid van lockers en douchefaciliteiten is het de ideale keuze voor medewerkers die alternatieve vervoersmiddelen gebruiken. Bovendien streeft CU Antwerp naar energie-efficiëntie. Het gebouw voldoet aan strenge lage-energienormen en zal een BREEAM Excellent certificaat behalen, waarmee uw kantoor een ecologisch visitekaartje wordt in een wereld waarin verantwoord ondernemen steeds belangrijker wordt.

De locatie van CU Antwerp is bijzonder gunstig. Het complex is gevestigd in 't Eilandje, een opkomende wijk die bekend staat om zijn levendige sfeer, historische charme en moderne ontwikkelingen. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er zijn voldoende parkeermogelijkheden beschikbaar. Bovendien zijn er tal van restaurants, winkels en recreatiemogelijkheden in de buurt, waardoor het zowel voor medewerkers als bezoekers een aantrekkelijke locatie is.

Kortom, CU Antwerp biedt een uitstekende werkomgeving voor bedrijven die streven naar succes en groei. Met zijn eigentijdse architectuur, hoogwaardige faciliteiten, ondergrondse parkeermogelijkheden en gunstige ligging is het de ideale keuze voor bedrijven die willen profiteren van de bruisende zakelijke scene in Antwerpen.

Als u geïnteresseerd bent in het huren van een kantoor in CU Antwerp, kunt u gerust contact met ons opnemen voor meer informatie. Ons ervaren team van vastgoedspecialisten staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte ruimte voor uw bedrijf.

Overzicht project

Omschrijving Oppervlakte Prijs beschikbaarheid
Handelsruimte – Individuele handelszaak 325 m² prijs op aanvraag Bij oplevering
Kantoor - V1 – Kantoor 779 m² prijs op aanvraag Bij oplevering
Kantoor - V2 – Kantoor 769 m² prijs op aanvraag Bij oplevering
Kantoor - V3 – Kantoor 475 m² prijs op aanvraag Bij oplevering
Kantoor - V4 – Kantoor 345 m² prijs op aanvraag Bij oplevering
Kantoor - V5 – Kantoor 347 m² IN OPTIE Bij oplevering
Kantoor - V6 – Kantoor 153 m² IN OPTIE Bij oplevering

locatie

Interesse in dit pand?

Bel +32 3 224 89 89 of vul onderstaande formulier
in voor meer informatie

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een bericht invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.