Kantoor te huur in Berchem voor prijs op aanvraag (5870407)

te huur

Kantoor

Roderveldlaan 1-5, 2600 Berchem

prijs op aanvraag

  • Type
    Kantoor
  • Locatie
    Berchem
  • Opp.
    Vanaf 90 tot 3351 m²

Meer details

Beschrijving

The Sage is een moderne kantorensite bestaande uit 4 gebouwen en biedt kantoren aan op een gemakkelijk bereikbare locatie, zowel met auto als openbaar vervoer, op slechts 1 km van Berchem Station. Naast kantoorruimtes biedt het een breed scala aan faciliteiten, waaronder een fitnessruimte, strijkservice, bedrijfsrestaurant en vergaderzalen.

De kantoren zijn recent gerenoveerd en hebben een moderne uitstraling zijn uitgerust met eigentijdse voorzieningen die cruciaal zijn voor een productieve werkomgeving. De kantoorverdiepingen zijn lichtrijk en gemakkelijk in te delen naar wens. 

De kantorensite zelf heeft ook een grondige renovatie ondergaan, met werkzaamheden zoals een volledige renovatie van het sanitair, vernieuwing van de inkomhallen, heraanleg van de buitenruimtes en een binnentuin, vernieuwde signalisatie en een upgrade van het warmtepompsysteem. 

Duurzaamheid staat centraal bij The Sage, wat blijkt uit hun BREEAM 'Very Good' certificering. Bovendien investeren ze volop in laadfaciliteiten voor elektrische auto's.

Oppervlaktes beschikbaar vanaf ca. 90 m².

Huurprijs: vanaf 140 €/m²/jaar (excl. algemene kosten en onroerende voorheffing) 
Algemene kosten: ca. 45 €/m²/jaar
Onroerende voorheffing: ca. 14 €/m²/jaar

Als u geïnteresseerd bent in het huren van een kantoor te Berchem, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie of om een bezoek ter plaatse in te plannen. Ons team van ervaren vastgoedspecialisten staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte ruimte voor uw bedrijf.

Kenmerken

  • Air conditioning
    Ja

Oppervlaktes

  • Kantoren opp.
    3.351 m²

locatie

Interesse in dit pand?

Bel +32 3 224 89 89 of vul onderstaande formulier
in voor meer informatie

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een bericht invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.